Her har vi samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte hører fra vores kunder.

Har du spørgsmål til din egen pensionsordning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 33 13 33 40.

 

 • Topdanmark: Hvis du er kunde via PrivatPension i Topdanmark, kan du indbetale til din pension, ved at overføre penge til Reg.nr: 9669 konto.nr: ”dit cpr.nr uden bindestreg”
 • Alternativt kan du klikke på følgende link og indbetale direkte via Topdanmarks hjemmeside
 • Velliv: Hvis du er kunde via PrivatPension i Velliv, kan du indbetale til din pension, ved at følge vejledningen på Vellivs hjemmeside

Skattefradraget for indbetaling til ratepension justeres år for år. I 2022 kan du samlet få fuldt fradrag for op til 59.200 kr., når du indbetaler til din ratepension.

Reglerne for skattefradrag kan være en jungle at finde rundt i. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din pensionsrådgiver ved PrivatPension, som kan guide dig, hvis dine indbetalinger til ratepension har oversteget fradragsgrænsen. Ring til PrivatPension på tlf. +45 33 13 33 40.

Din pensionsformue skal kunne forsørge dig resten af dit liv, når du en dag stopper med at arbejde. Derfor er det uhyre vigtigt, at du har en pensionsrådgiver ved din side, som kender dig og dine personlige drømme for fremtiden. En kompetent rådgiver med indgående viden til pensionsmarkedet, som kan rådgive dig om pensionsregler, omkostninger og afkast, og hvad det betyder for dit fremtidige liv som pensionist.

Hos PrivatPension arbejder vi for dig – med fokus på dine interesser, og hvad der gavner dig mest muligt. Helt enkelt og på et sprog som er til at forstå. Ved at benytte os som din pensionsrådgiver får du:

  • Stordriftsfordele hvilket sikrer flere penge til dig selv, den dag du går på pension
  • Din egen personlige rådgiver, som står klar til at hjælpe dig – uanset hvilke spørgsmål og tvivl du kunne have om dine pensionsforhold

Du kan altid følge med i udviklingen i dit pensionsafkast ved at logge ind på pensionsselskabets hjemmeside.

  • Hvis din pensionsformue administreres af Topdanmark, anbefaler vi, at du logger ind her.
  • Hvis din pensionsformue administreres af Velliv, anbefaler vi, at du logger ind her.